Mijn naam is Loes Kuynders en ik ben externe LVV-registervertrouwenspersoon.

Geboren in het Oosten, opgegroeid in het Westen en in 2020 teruggekeerd naar het Oosten. Ik heb het beste van beide werelden meegekregen; het boerenverstand en de rust van het Oosten, en de openheid van het Westen. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik situaties vanuit diverse perspectieven kan bekijken en begrijpen. 

Mijn professionele achtergrond heeft zich afgespeeld in meerdere sectoren. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in de zorg, het onderwijs, en heb ik in de functie van accountmanager bij een aantal commerciële (vastgoed)bedrijven gewerkt. Hoewel ik alle functies met plezier heb uitgevoerd, ben ik mezelf onderweg kwijtgeraakt en heb ik een burn-out gekregen. Met vallen en opstaan ben ik langzaamaan hersteld, en het is tegelijkertijd een keerpunt in mijn leven geweest. Ik heb besloten om mezelf bezig te gaan houden met wat me altijd heeft gefascineerd: gedrag, communicatie en taal. Vragen zoals: Waarom ervaart de een bepaald gedrag als grensoverschrijdend terwijl de ander het bedoelt als een grapje? Het heeft mij ertoe gezet om mezelf hier verder in te verdiepen door een training coachingsvaardigheden en een opleiding als vertrouwenspersoon te volgen.

Sinds mijn zestiende heb ik altijd gewerkt en tegelijkertijd gestudeerd. Dit heeft mij in contact gebracht met veel verschillende mensen en situaties op de werkvloer. Ik heb gezien hoe vaak een vertrouwenspersoon een waardevolle ondersteuning had kunnen bieden. Vaak is een luisterend oor door een onafhankelijk iemand al voldoende.

Mijn doel is om met mijn werk een bijdrage te leveren aan het creëren van een veilige werkplek voor iedereen, waar de basis open communicatie en vertrouwen is.

 

Loes Kuynders